­

"Wij geloven dat vanuit de liefde

Gods elk mens waardevol is"

Agenda

Theatervoorstelling 'Bronnen'met Kirsten Benschop
Datum: Vrijdag 18 Maart 2022
Aanvang: 20:00 uur.
Locatie: Ontmoetingskapel

Kirsten Benschop is voor Maarn geen onbekende. Nu komt ze met een nieuwe voorstelling op het snijvlak van psychologie, filosofie en spiritualiteit.

Bronnen is een ontwapenende theatervoorstelling over verbinding en (innerlijke) vrijheid en wat daarbij in de weg kan staan. Want wij kunnen wel vol zijn van klimaatbeheersing, gelijke rechten en democratie, maar wat kunnen we met deze grote wij-thema’s als we dichtbij huis vaak al moeite hebben om samen te leven en elkaar te verdragen?

Onze lontjes worden steeds korter, we gaan steeds sneller de barricades op en democratie verwarren we met persoonlijke vrijheid. Ook de kerk als samenbindende factor lijkt verdwenen en God deden we misschien wel samen met die kerk weg. Onrustig zijn we, zoekend en het lijkt of we maar geen grond kunnen vinden om in te wortelen.

In haar zoektocht naar hoe het anders kan, gaat Kirsten te rade bij klassieke en hedendaagse schrijvers, filosofen en religieuzen uit verschillende tradities. Ze gaat ‘het gesprek’ met hen aan in speelse dialogen. Ervaringen uit haar eigen leven worden aaneengeregen met verrassende verhalen en inzichten van deze ‘bronnen’.

kirsten2

Theater

Werkgroep ontmoeten en verdiepen

Datum/data

Vrijdagavond 18 maart 2022

Tijden

20.00- 21.30 uur, daarna ruimte voor napraten

Locatie

Ontmoetingskapel, Kapelweg 45, Maarn

Kosten (eventueel)

Vrijwillige bijdrage (richtlijn €5)

Opgave/contact

Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

­