­

"Wij geloven dat vanuit de liefde

Gods elk mens waardevol is"

Agenda

Repair cafe in de Ontmoetingskapel
Datum: Zaterdag 15 Oktober 2022
Aanvang: 09:30 uur.
Locatie: Kapelweg 45, Maarn

repair
Repair Cafe is een landelijk project waarbij vrijwiligers allerhande spullen van particulieren helpen repareren om onnodig weggooien te voorkomen.

De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk en draaien dus om het (samen) repareren van kleding, meubels, elektrische apparaten, computers, mobiele telefoons, fietsen, speelgoed en meer. U kunt van thuis kapotte spullen met eventueel de vervangende onderdelen meenemen. In het Repair Café Maarn Maarsbergen gaat u samen met de aanwezige, vrijwillige deskundigen aan de slag. Er is gratis kop koffie of thee.

Een simpele, zinvolle, economische en duurzame manier om een steentje bij te dragen aan het verminderen van afvalstromen. De diaconie PKN MM ondersteunt en faciliteert dit project dan ook van harte en is blij dat dit in navolging van vele andere steden in Nederland ook in Maarn/Maarsbergen van start gaat: elke derde zaterdag van de maand tussen 09.30 en 12.00 in de Ontmoetingskapel.  U kunt het vast op de kalender noteren. De website vindt u hier.

Mocht u interesse hebben om als vrijwilliger (voor repareren en/of assisteren bij schenken koffie/thee) dan kunt u zich wenden tot één van de diaconieleden.

 

­